Diables Barcelona jugarà contra Itàlia A a Palamós

El partit de rugby tindrà caràcter benèfic Pro Ucrania. Després de la seva participació al Toyota Challenge de Bloemfontein (Sudàfrica), el projecte de franquícia professional es presenta a Catalunya. El dissabte 18 de Juny a les 20h a l’estadi municipal de Palamós es jugarà un partit benèfic de rugby entre Diables Barcelona i la selecció de rugby d’Itàlia A. Els beneficis seran donats a la Creu Roja per tal d’ajudar a la població que pateix pel conflicte bèl·lic que assola aquell país europeu.

El partit serà presentat en una roda de premsa el dimarts 31 a les 18h al comú de Sant Andreu de Sureda (Rosselló). Per aquesta ocasió, Diables Barcelona serà dirigida pel tècnic rossellonès Jeanmichel Vuillemin, que comptarà amb l’ajut de l’entrenador del Sant Cugat RC Sergi Derqui per a la davantera, i el tècnic d’Argelers de la Marenda Raymond Enrique per als tres quarts. La direcció tècnica convocarà un XV d’invitació entre els jugadors de màxim nivell de la Catalunya sud (UE Santboiana i FC Barcelona), així com una representació de nivell de jugadors nordcatalans (Usap Espoirs, Ceret, Rivesaltes).

L’equip italià està dirigit pel Director d’Alt Rendiment de la Fir, el sudafricà Franco Smith, i aquest partit s’incardina en la gira de preparació que està realitzant l’equip. Està previst que el cap de setmana anterior jugui contra la selecció dels Països Baixos a Rovigo, i després de jugar contra Diables viatjaran al sud de l’Àfrica per jugar contra Namíbia i contra una selecció de la Currie Cup Sudafricana. Es tracta, doncs, d’una selecció d’alt nivell que posarà a prova els seleccionats catalans.

L’Ajuntament de Palamós s’ha sumat de forma entusiasta al projecte, cedint l’estadi, que té una capacitat per a 4000 espectadors, per aquest partit benèfic. Cal destacar que és el primer cop que es juga a rugby a l’Estadi municipal de Palamós, seu del club degà del futbol català.

PRESENTACIÓ DIABLES vs. ITALY A
LLOC: Mairie de Sant Andreu de Sureda (Rosselló), Allée de la Liberté.
DIA i HORA: Dimarts, 31 de Maig del 2022 a les 18pm
WEB: http://barcelonarugby.eu